Dansvoorstelling: ‘The Dance Olympics’ 16 maart 2024

Elke twee jaar presenteert Marjoleins Dance Studio een nieuwe dansvoorstelling met al haar enthousiaste leerlingen. Dit spektakel is telkens weer een prachtige ervaring voor de leerlingen en een fantastische show voor alle familieleden, vrienden en dansliefhebbers die komen kijken. Dit jaar brengen wij samen de Olympische Spelen van Parijs 2024 een stukje dichterbij met onze voorstelling ‘The Dance Olympics’!

Ons verhaal neemt je mee op een onvergetelijke reis vol passie, kracht en doorzettingsvermogen. Vanaf de oorsprong in de majestueuze Griekse oudheid, waar de basis van de Olympische Spelen werd gelegd, reizen we door de tijd naar het heden, naar de verwachtingsvolle spelen van vandaag.

Met creatieve choreografieën vertolken we op het podium de essentie van diverse olympische sporten. We hebben een basketbalteam vol met stoere Hiphoppers, een groep moderne dansers geven een vloeiende draai aan Taekwondo, en de elegantie van het ritmisch gymnastiek wordt perfect geïnterpreteerd onze jonge Ballerina’s. 

Bij Marjoleins Dance Studio geloven we in de kracht van diversiteit en inclusiviteit. Onze cast bestaat uit zowel jonge als ervaren dansers, die samen een dynamische en levendige voorstelling creëren. Met bijna 40 jaar ervaring hebben we een geschiedenis opgebouwd van toewijding aan kunst en prestatie. Dit is onze 18e show in een reeks van allemaal boeiende voorstellingen met uiteenlopende thema’s. 

Onze regisseur, Marjolein van Haren, is niet alleen een toegewijde docent en ervaren danseres, maar ook de drijvende kracht achter onze shows. Ze zet zich met hart en ziel in om ervoor te zorgen dat elke voorstelling niet alleen leerzaam is voor onze dansers, maar ook een geweldige ervaring biedt voor ons publiek. Met een flinke dosis enthousiasme en betrokkenheid zorgt Marjolein er altijd voor dat de voorstellingen een hoogtepunt zijn in het dansende leven van onze leerlingen.

Dus, wanneer je onze show bijwoont, stap je in een wereld van dansplezier, waar toewijding, gemeenschap en passie centraal staan. Kom en geniet met ons mee van de energie van het podium en de warme sfeer die onze dansschool kenmerkt. Samen vieren we bijna vier decennia aan passie voor het optreden en liefde voor de dans!

Data

  • Datum & locatie Show: zaterdag 16 maart 2024 – Theater Spant, Bussum
    • Start middag show 14:30
    • Start avond show 19:30

Startdatum kaartverkoop

De kaartverkoop start op vrijdag 1 maart en loopt via de website van Theater Spant. Kaartjes worden dus (voor het eerst!) online verkocht. Onze voorstellingen zullen vanaf deze datum te zien zijn in de agenda van Theater Spant op deze webpagina: https://www.spant.org/voorstellingen/ 

Zodra de tickets online staan komt de exacte link op onze website te staan.

De kaartjes kosten €21 per stuk (prijs voor volwassenen en kinderen is gelijk). Er wordt per kaartje nog €1,50 transactiekosten (met een maximum van €7,50 per bestelling) in rekening gebracht door het theater.

Wij gaan nog even verder met de voorbereidingen en zien jullie hopelijk allemaal op 16 maart in het Spant Theater. Tot dan!