Marjolein

Marjolein is een gediplomeerd dansdocente, afgestudeerd aan de Rotterdamse Dansacademie (Codarts). Naast deze HBO dansopleiding heeft zij zich gespecialiseerd in het klassiek ballet van de Royal Academy of Dance en is een Registered R.A.D. Teacher. Als enige docent in het Gooi is zij hierdoor bevoegd om leerlingen op te leiden voor de klassieke ballet examens van de R.A.D. Marjolein staat ingeschreven in het dansdocent kwaliteitsregister van de NBOB Dansbelang, dat staat voor kwalitatief dansonderwijs.

Via de AALO is zij door Veronica Combs opgeleid tot Vbarre / ballet fitness instructeur en door Lars Schuiling en Patrick Nahafahik tot Hiphop instructeur. Ook heeft zij diploma’s behaald in Modern Jazz Dance van de Imperial Society of Teachers of Dancing.

Op de hoogte blijven van nieuwe danstrends en dans ontwikkelingen vindt Marjolein heel belangrijk. Zij volgt daarom jaarlijks de dans en methodiek cursussen van de R.A.D. en Dansbelang. Als danseres heeft zij ervaring opgedaan in T.V., film en theaterproducties. Choreografieën heeft zij gemaakt voor theater/T.V. en binnenschoolse producties. De choreografie, regie, productie en kostuums van de twee/driejaarlijkse dansvoorstelling van de studio is in handen van Marjolein.

‘Kwaliteit met plezier en respect voor elkaar”.

Marjolein is vanaf 1980 werkzaam als dansdocente en heeft op diverse balletscholen in Nederland aan zowel amateurs als ballet docenten / studenten les gegeven. Sinds 15 september 1984 runt zij haar eigen studio en heeft naast het lesgeven ook de zakelijke en artistieke leiding. Marjolein vindt het belangrijk dat iedereen zich prettig en veilig voelt in de lessen en in de studio. Iedereen in zijn waarde laten en leerlingen stimuleren het beste uit zichzelf te halen is haar doelstelling.

Leerlingen van Marjolein van Haren zijn aangenomen op verschillende Nederlandse dansvakopleidingen, zoals bijv. de dansacademie in Amsterdam, Arnhem, Rotterdam en Tilburg (alle rijkserkende H.B.O opleidingen).