Demoteam Audities – Zaterdag 15 juni

Voor het nieuwe seizoen zijn weer op zoek naar enthousiaste en gedreven leerlingen voor de demoteams van Marjoleins Dance Studio! Dit afgelopen seizoen hebben onze teams Power up, Drop it! en No Limit weer hard gewerkt en mooie resultaten behaald. Alledrie de teams sluiten dit seizoen mooi af met nog een laatste keer meedoen aan het NK!. Een hele goede prestatie dus!

De audities voor het volgende seizoen zijn op zaterdag 15 juni.

Tijden auditie (onder voorbehoud):

  • 13:00 – 14:00: Leeftijd 8-10 jaar
  • 14:00 – 15:00: Leeftijd 11-13 jaar
  • 15:00 – 16:00: Leeftijd 14+

Hoe werkt een Demoteam?

In een demoteam werk je samen met een groep aan een dans die je uitvoert tijdens danswedstrijden in Nederland. De dans wordt beoordeeld door een jury op verschillende aspecten, zoals kracht, synchroniciteit, choreografie, uitstraling en muzikaliteit. Aan de hand van deze criteria krijg je een cijfer van de jury, en de top 3 teams in elke leeftijdscategorie winnen een prijs.

Dansen in een demoteam is een ontzettend leuke en leerzame ervaring. Als danser word je uitgedaagd om je dansvaardigheden continu te verbeteren en het beste uit jezelf te halen. Je leert om samen te werken met je teamgenoten en te dansen als één geheel. Tijdens de lessen ligt de focus op kracht, conditie, uitstraling, zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen en teamwork.

De lestijden van de demoteams voor het volgende seizoen zijn nog niet bekend. Dit hangt af van de beschikbaarheid van zowel de docent als de leerlingen.

Over de auditie

De auditie bestaat uit een korte warming up en het aanleren van een streetdance/hip hop choreografie. Naast het kunnen volgen van de pasjes wordt er vooral gelet op uitstraling, energie en inzet. De auditie wordt beoordeeld door een aantal docenten. Gezamenlijk overleggen zij wie wel/niet geselecteerd wordt voor de wedstrijdteams. De uitslag van de auditie wordt een week later bekend gemaakt. Iedereen krijgt een persoonlijk verslag via de mail.

Lijkt het jou leuk om mee te doen? Twijfel dan niet en doe vooral auditie! Of je nou wel of niet wordt aangenomen, meedoen aan een auditie is altijd leuk en leerzaam. Als er nog verdere vragen zijn, stel ze gerust.

Aanmelden voor de auditie kan door een mailtje te sturen naar info@marjoleinsdancestudio.nl