Dance parties

Van harte gefeliciteerd!

Ben je binnenkort jarig? Heb je een feestje te vieren? Boek dan voor jouw partijtje een dansworkshop. Iedereen kan meedoen! De workshops zijn ook zonder danservaring goed te volgen. Naast dansen is er veel ruimte voor spelletjes. Succes verzekerd!

De dansfeestjes vinden in de dansstudio plaats op woensdagmiddag. In overleg is de vrijdagmiddag of een studiedag eventueel ook mogelijk. De organisatie en planning van de feestjes is in handen van Wendy Bosman. Wil je meer weten over de kinderfeestjes of alvast een datum in plannen mail dan naar wendybosman@gmail.com

 

Feestje 1: Kidsdance workout

In deze workshop leer je een echte choreografie aan met je vriendinnen en vrienden! We beginnen met een swingende warming-up. En omdat het een feestje is doen we natuurlijk ook superleuke dansspelletjes op top 40 muziek. Kortom een lekker actief, vrolijk en energiek onderdeel van jouw verjaardagspartijtje.

Leeftijd: vanaf 6 jaar

Duur: 1,5 uur

Prijs: € 12,50 p.p. met een minimale afname van 8 kinderen

F&B: Limonade en iets lekkers voor in de pauze is inbegrepen.

Vanaf 8 jaar is het ook mogelijk om deze Kidsdance workout gedurende 2 uur te volgen. De kosten bedragen dan €14,50 p.p. met een minimale afname van 8 kinderen.

 

Feestje 2: Fortnite Dance Moves

Happy birthday to you! You’re awesome als je kiest voor dit Fortnite Dance Moves feestje. Deze game is echt een hype en hoe leuk is het om de populaire dancemoves uit dit spel in een echte dansstudio met good vibes aan te leren. Jubilation en oefen samen: Swipe it, Wave, Boogie down, Take the L, Gentleman’s Dab, Pop lock, Star power. Respect als jij met je Best mates deze Fortnite challenge aandurft. Let’s celebrate and we will salute you soon.

Leeftijd:          vanaf 8 jaar

Duur:               2 uur

Prijs:                € 14,50 p.p. met een minimale afname van 8 kinderen

F&B:                Limonade en iets lekkers voor in de pauze is inbegrepen.