Open dag 2022

Op zondag 11 september gaan wij dit seizoen feestelijk openen met onze open dag!

Van 13:00 tot 17:30 zijn er zes workshops. Deze workshops zijn voorproefjes van de nieuwe lessen dit seizoen en zijn voor leerlingen en niet/leerlingen allemaal GRATIS ! 

Om mee te doen aan deze workshops kan je aanmelden via info@marjoleinsdancestudio.nl. Vermeld in de mail je naam en aan welke workshop(s) je wilt meedoen. Het is per leerling mogelijk om aan maximaal 2 workshops mee te doen. Als je echt graag een extra workshop erbij wil, laat het weten en dan kijken wij wat mogelijk is. Wees er snel bij want vol=vol!

Rooster open dag:
13:00-13:45 Anne Modern 9+
13:45-14:30 Anne Modern 13+
14:30-15:15 Benjamin Hiphop 13+
15:15-16:00 Benjamin Breakdance / Hiphop ±6-10 jaar
16:00-16:45 Laura Feminine 16+
16:45-17:30 Laura House 16+

Wij hopen jullie op zondag 11 september te zien voor een gezellige middag vol dansplezier. Hieronder nog een beschrijving van de nieuwe lessen. Tot dan!

Moderne Dans 9+ en 13+  Anne
Moderne dans is ontstaan als een tegenhanger van het Klassiek Ballet. Toch zie je veel van het Klassieke Ballet terug in de Moderne dans, maar wordt het op een vrijere manier benaderd. Zo rol je over de vloer, spring je in de lucht en wordt er vaak op blote voeten of sokken gedanst. In de lessen van Anne leer je soepel verplaatsen over de vloer door middel van rollen, slides of sprongen. Ook combineert zij de Moderne Dans met andere dansstijlen zoals Hiphop en Jazz. 

Breakdance/Hiphop ±7-10jr  Benjamin
Een combinatie van Breakdance moves op de grond en Hiphop choreografie. In deze les leer je de basis van Breaking moves zoals de baby freeze, six-step en backspin. Ook wordt er volop gedanst op oldschool en moderne Hiphop muziek. Dit is dé les om nieuwe tricks te leren en met veel energie te dansen!

House basics 16+  Laura
House dance is een street dance vorm met roots in de underground house music scene in Chicago en New York. Tegenwoordig wordt house veel gedanst in clubs en is het een populaire dansstijl binnen de streetdance/Hiphop wereld. Kenmerkend aan House is het snelle, ritmische en groovy voetenwerk waarbij er altijd wordt gebounced op de muziek. In deze les behandelt Laura de basis van House, waardoor de les geschikt om kennis te maken met deze heerlijke dansstijl. Gegarandeerd plezier!

Feminine 16+  Laura
In deze les wordt de vrouwelijke kant van de dans behandeld. Sensueel of sterk, soepel of strak, feminine dance kent veel verschillende aspecten. Binnen de commerciële danswereld is feminine dance erg populair en veel te zien bij achtergronddansers van grote artiesten zoals Ariana Grande of Beyonce. Laura geeft de optie om te dansen op hakken als daar wens naar is.