About us

Onze visie

Kwaliteit met plezier

Bij onze dansschool staat de passie voor dans centraal. Onze gediplomeerde dansdocenten bieden hoogwaardige lessen waarin leren hand in hand gaat met plezier. We streven naar een veilige omgeving waar leerlingen vrijuit kunnen dansen, zich kunnen ontwikkelen en waar iedereen zich welkom en thuis voelt. Hier is elke leerling meer dan alleen een danser; het is een gewaardeerd lid van onze warme dansfamilie. Dansen is bij ons niet alleen een hobby, maar een manier om op een fysieke en expressieve manier jouw beste zelf te zijn.

Docenten

Marjolein

Eigenaresse & Docent Dans

Benjamin

Docent Hiphop, Demoteam en Breakdance

Coco

Docent Hiphop & Zang

Kim

Docent Hiphop & Demoteam Coach

Anne

Docent Modern

Laura

Docent Feminine

Wendy

Dance parties

Over de studio

Met trots kijken we terug op bijna 40 jaar aanwezigheid in Hilversum, waar onze dansstudio een iconische plek is geworden in de lokale dansgemeenschap. Onze gewaardeerde eigenaresse, Marjolein van Haren, is niet alleen een begrip in Hilversum, maar ook een gepassioneerde dansinstructrice die al jarenlang haar kennis en liefde voor dans deelt.

Marjolein heeft haar vakmanschap geperfectioneerd aan de Rotterdamse Dansacademie Codarts, waardoor ze niet alleen een ervaren danseres is, maar ook een inspirerende mentor voor al onze leerlingen. Haar toewijding aan dansonderwijs heeft een rijke traditie in onze studio gevestigd, waar getalenteerde dansers worden gevormd en hoogwaardig dansonderwijs wordt geboden.

In onze studio streven we naar een inclusieve omgeving waar elke danser, ongeacht hun ervaringsniveau of achtergrond, wordt aangemoedigd en ondersteund. Hierbij hebben meerdere leerlingen de weg gevonden naar gerenommeerde dansopleidingen, en we zijn er trots op een platform te bieden waar creativiteit tot bloei komt en dansers zich volledig kunnen ontwikkelen. We zijn trots op het succes van onze wedstrijdteams, die door de jaren heen talloze prijzen hebben binnengehaald, en op de biënnale van onze adembenemende dansshows die het podium vullen met spektakel en creativiteit.

Welkom in onze studio, waar de dans niet alleen wordt beoefend, maar ook wordt geleefd. Hier vinden dansers inspiratie, groeien ze als artiesten en maken ze deel uit van een hechte gemeenschap die dans en creativiteit omarmt.

Specificaties studio’s

  • Twee ruime zalen met Balletvloer
  • Ventilatiesysteem voor circulatie
  • Piano voor muzieklessen