Start kaartverkoop ‘The Dance Olympics’ 16 maart 2024

Het is zover! De kaartverkoop is officieel van start gegaan. Op de website van Spant Theater kun je de tickets bestellen. Via de onderstaande buttons kun je direct door naar de webpagina.

De kaartjes kosten €21 per stuk (prijs voor volwassenen en kinderen is gelijk). Er wordt per kaartje nog €1,50 transactiekosten (met een maximum van €7,50 per bestelling) in rekening gebracht door het theater.

Deel de link naar de ticketsale vooral met jullie familie en vrienden. Laten we samen de zaal vullen met een enthousiast publiek dat onze toewijding en inspanningen kan waarderen. Na al deze maanden werk verdienen jullie allemaal een volle zaal en een groot applaus!

Toelichting ticketprijs

De opbrengsten van de kaartverkoop zijn enkel bedoeld om alle kosten voor de show te dekken. Denk aan de huur van het theater, kosten voor de licht & geluid technici, aanschaf van kostuums, kosten voor de fotograaf, drukken van de posters en programmaboekjes, enzovoort. Dan zijn alle extra uren aan voorbereiding, repetities en denkwerk nog niet eens meegerekend. Mocht je ticketprijs dus vrij hoog vinden, weet dat het nodig is om deze show mogelijk te maken en zie het als een kleine contributie richting de gehele productie. 

We hebben in het verleden wel eens feedback ontvangen over een (te) hoge kaartprijs en dat er veel winst gemaakt wordt op de shows. Dit is zeker niet het geval. Sterker nog, naast alle extra uren die erin gestoken worden moet er vaak nog geld bijgelegd worden. We realiseren ons dat de ticketprijs voor sommige mensen een behoorlijke uitgave is, maar dit is echt het budget dat nodig is om een productie neer te kunnen zetten samen met een team van vrijwilligers. Wij hopen op jullie begrip.