Summer Workshops 22 augustus

Op zondag 22 augustus a.s. willen wij het seizoen feestelijk beginnen met diverse workshops.

De workshops zijn voor alle leerlingen maar ook voor vrienden, vriendinnen, vaders, moeders, familie en kennissen.

Kind + ouder workshop, 13.00-14.00

Een les voor kinderen vanaf 7 jaar die samen met hun vader, moeder, oom, tante, opa, oma willen dansen. Een voor iedereen goed te volgen streetdance/hiphop les. Het hoeft niet per se 1 ouder met 1 kind te zijn. Vader en moeder samen met een kind, of 2 tantes etc. etc. met een of twee kinderen mag ook. Samen met docenten Benjamin, Coco en Marjolein gaan we in deze les vooral veel plezier hebben! Dus schroom niet, ook zonder danservaring wordt het een superleuke les!

Hiphop workshops in zaal 1 en 2 van 14.15-15.15 uur

Een workshop voor de kinderen in zaal 2 en voor de tieners/volwassenen in zaal 1.

De hiphop les voor kinderen vanaf 7 jaar wordt gegeven door Benjamin, de tieners en volwassenen krijgen hiphop les van Coco. Een korte warming up en dan de choreografie proberen onder de knie te krijgen. Heerlijk dansen! Succes verzekerd!

Workshop Improvisatie/freestyle 15.30-16.30 uur

Improvisatie gaat om het bewegen op jouw manier, zonder het volgen van choreografie. Dansimprovisatie/freestyle kan best spannend zijn, vooral als je er weinig ervaring mee hebt. Als je wel het vertrouwen kan vinden dan is improvisatie een van de meest vrije en creatieve vormen van dans en bewegen. Deze les is dan ook bedoeld als introductie tot improvisatie. Benjamin zorgt voor een veilige sfeer waar iedereen zich op zijn/haar gemak voelt om lekker te onderzoeken, experimenteren en uit te proberen.

Madonna workshop voor tieners en volwassenen 16.45-17.45 uur

Express Yourself met Madonna! Vooral voor de volwassenen een les van herkenning en nostalgie. Bekende muzieknummers komen voorbij en we leren een stuk choreografie uit een Madonna videoclip. Niet twijfelen, schrijf je in en doe mee! Onder leiding van Marjolein gaan wij “Into the groove”, bewegen op “Vogue” en vieren dansend onze welverdiende ‘Holiday’.

 

Inschrijven voor de workshops gaat via info@marjoleinsdancestudio. Je ontvangt daarna een betaallink om je inschrijving te bevestigen.