‘The Dance Olympics’ afsluiting: Dankwoord, videoregistratie en krantenartikel

Dat was het dan! Onze show ‘The Dance Olympics’ heeft zaterdag met veel succes gedraaid in Theater Spant. Beide voorstellingen trokken een groot publiek, met elk meer dan 500 toeschouwers! De leerlingen hebben genoten van twee geweldige shows met veel applaus en enthousiasme vanuit het publiek.

Na al het harde werk de afgelopen maanden voelt het na afloop soms een beetje dubbel. Het was een prachtige ervaring, maar nu is het helaas weer voorbij. Gelukkig is er nog genoeg om naar uit te kijken. De film en foto’s zullen spoedig beschikbaar zijn (meer daarover in deze mail). Daarnaast kunnen alle leerlingen natuurlijk weer heerlijk dansen in hun wekelijkse danslessen en eindelijk weer een nieuwe dans aanleren!

We zijn ontzettend blij dat jullie allemaal hebben kunnen deelnemen aan dit bijzondere evenement vol dans en plezier. Onze tweejaarlijkse dansvoorstelling is een traditie bij de dansschool en wij kunnen met zekerheid zeggen dat deze show zeer geslaagd is! Wij docenten hebben genoten van onze leerlingen en zijn beretrots op ze. Zij hebben met veel energie, plezier en zelfverzekerdheid op het podium gestaan en hebben deze show extra memorabel gemaakt.

We willen graag iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan het succes van de voorstelling: onze getalenteerde dansers, gepassioneerde docenten, toegewijde vrijwilligers/hulpouders en natuurlijk ons fantastische publiek! Zonder jullie was dit allemaal niet gelukt. Samen staan we sterk en iedereen heeft zijn beste beentje voorgezet. Een succesvolle show is enkel mogelijk met veel hulp. Daarom nogmaals, iedereen bedankt.

Videoregistratie Enjoy Video

De video opname van afgelopen zaterdag is net zoals voorgaande jaren gemaakt door Enjoy Video. Er is met meerdere camera’s gefilmd en de opname wordt zo bewerkt dat je een mix ziet van close up en totaalbeeld. Anders dan de vorige jaren wordt er ditmaal géén DVD verkocht, maar enkel een digitale versie door middel van een link. Deze wordt wel verkocht in een DVD hoes met een mooie cover, zodat je ook nog een leuk aandenken hebt! Voor onze trouwe leerlingen past deze hoes dan goed in hun collectie van voorgaande show DVD’s.

Ook krijg je ditmaal voor het eerst beide shows voor de prijs van één! Dus de beste versie van jouw dans staat er gegarandeerd op.

De video opname kost €17,95 (plus €1,- voor de bewaarbox erbij) en kan alvast besteld worden via de website van Enjoy Video door te klikken op de onderstaande button.

De kosten voor de video opname gaan direct naar Enjoy Video. Wij maken hier geen winst op. De prijs is enkel bedoeld om de productie van deze opname mogelijk te maken.

Belangrijk!
We willen graag benadrukken dat elke deelnemer zijn of haar eigen link voor de online video van de voorstelling moet bestellen. Gelieve de link niet te delen met anderen. Dit is vanwege de kosten van de videograaf. Als er niet genoeg bestellingen zijn, kan hij de kosten niet dekken en zal de studio moeten bijbetalen. We rekenen op jullie medewerking om dit mogelijk te maken. Bedankt voor jullie begrip en steun!

Artikel in het Gooisch Dagblad

We zijn verheugd te delen dat het Gooisch Dagblad een artikel heeft gepubliceerd over onze show!

Misschien heb je het zelf al voorbij zien komen. Zo niet, dan kun je het artikel zelf lezen via deze link