Workshops 2 juli

Er komen workshops aan! Als afsluiter van het dansseizoen, organiseren wij in totaal 8 workshops!

Iedereen is welkom om mee te dansen. Zowel leden als niet-leden. De workshops zijn voor alle niveau’s.

Aanmelden kan via deze link of door de QR code op de poster te scannen.

Hopelijk zien we je daar! ☺️

Hieronder een korte beschrijving van de lessen:

Benjamin – Hiphop (8-12 & 13+)

Benjamin combineert de oldschool basics met de hedendaagse stijl. De les is toegankelijk voor iedereen en groepsgevoel staat centraal. Een Hiphop les met veel energie en groove!  Gegarandeerd plezier!

Anne – Modern (8-12 & 13+)

Het afgelopen seizoen zijn de Moderne lessen van Anne met veel succes gestart. Haar Moderne dansles bestaat uit verschillende technische oefeningen zoals plié’s, tendú’s, sprongen, draaien en floorwork. Het is een goede les voor een all-round introductie naar Modern.

Anne & Benjamin – Partnering (13+)

Partnering is de kunst van het samen dansen terwijl je fysiek contact houdt. Dit is een nieuwe stijl voor onze studio en deze les is daarom een soort kennismaking met de stijl. Benjamin en Anne begeleiden de leerlingen stapsgewijs door verschillende oefeningen waarbij het fysiek contact centraal staat. Ze leren ook een choreografie aan met verschillende (simpele) lifts. Als je interesse hebt in iets nieuws is dit zeker het proberen waard! Note: Je hoeft geen partner te hebben om je in te schrijven. Tijdens de les oefent iedereen met elkaar en wisselen we telkens van partner.

Mandy – Urban mix (13+ & 18+)

Op verzoek van onze leerlingen hebben wij onze oud-docente Mandy gevraagd om een workshop te geven. Mandy heeft vele jaren bij ons lesgegeven en staat bekend om haar energieke en uitdagende dansen. Haar stijl is een combinatie van o.a. Dancehall, Afro, Feminine en Hiphop. Voor alle leerlingen die nog nooit les hebben gehad van Mandy is dit hét moment om dat te doen!

Marjolein – Janet Jackson (18+)

De workshopdag wordt afgesloten door Marjolein met haar Janet Jackson les. In de les wordt er gedanst op de hits van Janet Jackson met bewegingen geïnspireerd door haar wereldbekende videoclips zoals Rhythm Nation, Together Again en All For You. Kortom een trip down memory lane onder leiding van de enige echte Marjolein.