.

De Studio

Na bijna 30 jaar gevestigd te zijn geweest in het Bosje van Zeverijn aan de Wezellaan, is Marjoleins Dance Studio per september 2014 verhuisd naar Melis Stokelaan 6, Hilversum Zuid

 

Eigenaresse Marjolein van Haren is afgestudeerd aan de Rotterdamse Dansacademie (Codarts) en heeft zich daarnaast gespecialiseerd in het klassieke ballet van de Royal Academy of Dance, London (registered teacher). 

KWALITEIT MET PLEZIER

 

Volwassenen en kinderen vanaf 1,5 jaar die graag willen dansen zijn welkom in de studio.

Gepassioneerde en gediplomeerde HBO en MBO dansdocenten geven de lessen. Belangrijk vinden wij dat de les inspannend is en ontspanning geeft. Wij streven ernaar dat de leerlingen met een blij gevoel de les uit gaan. Als docent zijn wij daarnaast blij als wij ook nog tips over de danstechniek hebben kunnen bijbrengen. Dansplezier staat voorop, maar het juist aanleren van de danstechniek is zeker één van onze doelen. Wij proberen een veilige en vertrouwde omgeving te creëren waarin iedere leerling zich op gebied van dans mentaal en fysiek optimaal kan ontwikkelen. Marjoleins Dance Studio heeft al verschillende leerlingen afgeleverd aan rijks-erkende dansacademies. Wij bieden met veel plezier kwaliteit!

ACTIVITEITEN

 

Naast de reguliere lessen nodigt de studio ook gastdocenten uit. In het verleden hebben docenten van dansacademies en dansers bekend van tv-programma’s, zoals bijvoorbeeld Vincent Vianen, Gianinni, Ben Bergmans, workshops gegeven in onze dansstudio.

 

Tweejaarlijks is er een optreden in theater Gooiland of theater ‘t Spant waaraan alle leerlingen mee mogen doen. Wij hebben 3 wedstrijdteams die elk seizoen deelnemen aan hiphop/ streetdance wedstrijden. Ballet leerlingen kunnen opgeleid worden om deel te nemen aan de internationaal erkende examens van de Royal Academy of Dance.

De studio is lid van: 

 

NBDO Dansbelang, Nederlandse Belangenvereniging voor Dansprofessionals en Ondernemingen en geaccrediteerd in het NL Kwaliteitsregister dansdocent. Marjoleins Dance Studio is geclassificeerd als Sterballetschool. Een sterballetschool wordt geleid door een docent met een HBO diploma. De Studio voldoet aan de Erkenningsregeling van de NBDO, een keurmerk voor goede betrouwbare balletscholen. 

 

 

Het Kwaliteitsregister dansdocent, een geaccrediteerd dansdocent zorgt voor regelmatige bijscholing in het vakgebied en staat dus voor kwaliteit: bij aanvang van haar carrière en daarna. 

 

De Royal Academy of Dance, London. Marjolein is een gediplomeerd RAD docente en een Registered Teacher. Zij mag leerlingen opleiden en aanmelden voor de R.A.D.-examens.

.

Docenten

Marjolein van Haren

Marjolein

Eigenaresse & Docent Dans

Marjolein is een gediplomeerd dansdocente, afgestudeerd aan de Rotterdamse Dansacademie (Codarts). Naast deze HBO dansopleiding heeft zij zich gespecialiseerd in het klassiek ballet van de Royal Academy of Dance en is een Registered R.A.D. Teacher.

Benjamin de Kromme

Benjamin

Demoteam Coach

Benjamin is een gediplomeerd AALO Hip Hop Instructor en is momenteel bezig met zijn tweede jaar HBO Docent Dans aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten.

Coco de Kromme

Coco

Docent Hiphop

Coco is van kinds af aan al bezig met dans. Ze heeft les gehad in o.a. Ballet, Modern, Musical en Streetdance/Hiphop. Uiteindelijk blijkt dat haar passie het meest bij Hiphop ligt en sinds 2017 geeft ze met veel plezier les bij onze studio.

Jamie-Dee van den Oudenrijn

Jamie-Dee

Docent Modern

Jamie-Dee is afgestudeerd aan de Fontys Academie voor Danseducatie in Tilburg. In 2016 heeft zij haar...

Kim Hoogeboom

Kim

Docent Hiphop & Demoteam Coach

Kim is afgestudeerd aan de Dansvakopleiding van het CIOS, Nova College te Haarlem (juni 2007) met als specialisatie uitvoerend danser. Zij geeft les in ballet, jazz dance, streetdance, hiphop en musical. Als docent heeft zij al ruime ervaring opgedaan en is werkzaam op diverse ballet/dansscholen.

PHOTO-2020-12-21-16-39-56

Mandy

Docent Hiphop

Mandy geeft sinds 2015 les bij onze studio. Haar les bestaat uit een mix van urban dansstijlen, zoals Hiphop, Dancehall, Afro en Feminine. Ze heeft ook lesgegeven in High-Heels en is daarnaast ook een fanatiek paaldanseres. Ze staat altijd met veel energie voor de klas en zorgt in de les voor een gezellige sfeer waar ook hard gewerkt wordt.

Roswhita foto

Roswitha

Docent Zang, dans en drama

Roswitha is afgestudeerd aan de Frank Sanders Akademie voor musical theater. Tijdens deze studie heeft zij in diverse voorstellingen gespeeld waarvan twee onder regie van Frank Sanders en de afstudeervoorstelling onder regie van Theo Nijland.

Wendy Bosman

Wendy

Dansfeestjes

Wendy Bosman

De verjaardagsfeestjes in onze studio worden verzorgd door Wendy Bosman. De kidsdance workout en fortnite dance moves workshops zijn elke keer weer een groot succes! Een leuke invulling van een verjaardag. Wendy is gediplomeerd AALO Dance, Kids Dance docent, Vbarre/ballet fitness en zwanger & fit instructrice.

.

VAKANTIES EN FEESTDAGEN 2021-2022

De zomerstop is in de maanden juli en augustus. Overige vakanties 

vallen samen met de schoolvakanties van Regio Noord

 

Seizoen 2021-2022 start weer op maandag 30 augustus 2021

 

Op onderstaande data is de dansschool gesloten:

 

Herfstvakantie Maandag 18 oktober t/m zondag 24 oktober 2021

 

Kerstvakantie Zaterdag 25 december 2021 t/m vrijdag 7 januari 2022

 

Voorjaarsvakantie Maandag 21 februari t/m zondag 27 februari 2022

 

2e Paasdag Maandag 18 april 2022

 

Koningsdag Dinsdag 27 april 2022

 

Meivakantie Maandag 2 mei t/m zondag 8 mei 2022

 

Hemelvaartsdag Donderdag 26 mei 2022

 

2e Pinksterdag Maandag 6 juni 2022

 

Einde seizoen Zondag 3 juli 2022