.

De Studio

Na bijna 30 jaar gevestigd te zijn geweest in het Bosje van Zeverijn aan de Wezellaan, is Marjoleins Dance Studio per september 2014 verhuisd naar Melis Stokelaan 6, Hilversum Zuid

 

Eigenaresse Marjolein van Haren is afgestudeerd aan de Rotterdamse Dansacademie (Codarts) en heeft zich daarnaast gespecialiseerd in het klassieke ballet van de Royal Academy of Dance, London (registered teacher). 

KWALITEIT MET PLEZIER

 

Volwassenen en kinderen vanaf 1,5 jaar die graag willen dansen zijn welkom in de studio.

Gepassioneerde en gediplomeerde HBO en MBO dansdocenten geven de lessen. Belangrijk vinden wij dat de les inspannend is en ontspanning geeft. Wij streven ernaar dat de leerlingen met een blij gevoel de les uit gaan. Als docent zijn wij daarnaast blij als wij ook nog tips over de danstechniek hebben kunnen bijbrengen. Dansplezier staat voorop, maar het juist aanleren van de danstechniek is zeker één van onze doelen. Wij proberen een veilige en vertrouwde omgeving te creëren waarin iedere leerling zich op gebied van dans mentaal en fysiek optimaal kan ontwikkelen. Marjoleins Dance Studio heeft al verschillende leerlingen afgeleverd aan rijks-erkende dansacademies. Wij bieden met veel plezier kwaliteit!

ACTIVITEITEN

 

Naast de reguliere lessen nodigt de studio ook gastdocenten uit. In het verleden hebben docenten van dansacademies en dansers bekend van tv-programma’s, zoals bijvoorbeeld Vincent Vianen, Gianinni, Ben Bergmans, workshops gegeven in onze dansstudio.

 

Tweejaarlijks is er een optreden in theater Gooiland of theater ‘t Spant waaraan alle leerlingen mee mogen doen. Wij hebben 3 wedstrijdteams die elk seizoen deelnemen aan hiphop/ streetdance wedstrijden. Ballet leerlingen kunnen opgeleid worden om deel te nemen aan de internationaal erkende examens van de Royal Academy of Dance.

De studio is lid van: 

 

NBDO Dansbelang, Nederlandse Belangenvereniging voor Dansprofessionals en Ondernemingen en geaccrediteerd in het NL Kwaliteitsregister dansdocent. Marjoleins Dance Studio is geclassificeerd als Sterballetschool. Een sterballetschool wordt geleid door een docent met een HBO diploma. De Studio voldoet aan de Erkenningsregeling van de NBDO, een keurmerk voor goede betrouwbare balletscholen. 

 

 

Het Kwaliteitsregister dansdocent, een geaccrediteerd dansdocent zorgt voor regelmatige bijscholing in het vakgebied en staat dus voor kwaliteit: bij aanvang van haar carrière en daarna. 

 

De Royal Academy of Dance, London. Marjolein is een gediplomeerd RAD docente en een Registered Teacher. Zij mag leerlingen opleiden en aanmelden voor de R.A.D.-examens.

.

Docenten

Marjolein van Haren

Marjolein

Eigenaresse & Docent Dans

Marjolein is een gediplomeerd dansdocente, afgestudeerd aan de Rotterdamse Dansacademie (Codarts). Naast deze HBO dansopleiding heeft zij zich gespecialiseerd in het klassiek ballet van de Royal Academy of Dance en is een Registered R.A.D. Teacher.

Benjamin de Kromme

Benjamin

Demoteam Coach

Benjamin is een gediplomeerd AALO Hip Hop Instructor en is momenteel bezig met zijn laatste jaar HBO Docent Dans aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten.

Foto Coco docenten

Coco

Docent Hiphop & Zang

Coco is afgestudeerd aan de pop-afdeling van het Conservatorium in Haarlem. Haar hoofdvak is zang. Ze is geïnspireerd door artiesten die zang en dans combineren, zoals Michael Jackson, Beyoncé, Ciara & Doja Cat.

Jamie-Dee van den Oudenrijn

Jamie-Dee

Docent Modern

Jamie-Dee is afgestudeerd aan de Fontys Academie voor Danseducatie in Tilburg. In 2016 heeft zij haar...

Kim Hoogeboom

Kim

Docent Hiphop & Demoteam Coach

Kim is afgestudeerd aan de Dansvakopleiding van het CIOS, Nova College te Haarlem (juni 2007) met als specialisatie uitvoerend danser. Zij geeft les in ballet, jazz dance, streetdance, hiphop en musical. Als docent heeft zij al ruime ervaring opgedaan en is werkzaam op diverse ballet/dansscholen.

Roswhita foto

Roswitha

Docent Zang, dans en drama

Roswitha is afgestudeerd aan de Frank Sanders Akademie voor musical theater. Tijdens deze studie heeft zij in diverse voorstellingen gespeeld waarvan twee onder regie van Frank Sanders en de afstudeervoorstelling onder regie van Theo Nijland.

Wendy Bosman

Wendy

Dansfeestjes

Wendy Bosman

De verjaardagsfeestjes in onze studio worden verzorgd door Wendy Bosman. De kidsdance workout en fortnite dance moves workshops zijn elke keer weer een groot succes! Een leuke invulling van een verjaardag. Wendy is gediplomeerd AALO Dance, Kids Dance docent, Vbarre/ballet fitness en zwanger & fit instructrice.

Amsterdamse Hogeschool voor de KunstenOpleiding Docent Dansportretten studenten DD1 DD2 DD3

Anne

Docent Modern

Anne studeert momenteel aan de Docent Dans opleiding van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten en zit nu in haar laatste jaar. Ze danst al sinds haar 6e jaar fanatiek in de stijlen Ballet, Modern en Jazz en heeft sinds een aantal jaar ook lessen gehad in Hip Hop, (West) Afrikaanse dans, Floorwork en Improvisatie. Anne heeft met veel liefde al op verschillende dansscholen lesgegeven in kleuterballet, modern, streetdance en jazz. Haar grootste passie ligt bij de moderne dans.

Laura Job WhatsApp Image 2022-08-14 at 12.36.13 PM

Laura

Docent dans

Laura zit in haar derde jaar van Docent Dans op de Amsterdamse Academie voor Theater en Dans. Ze geeft sinds 2017 danslessen op verschillende plekken en ze is naast dans gepassioneerd over fitness.

Ze gaat vanaf september 2022 lesgeven in onze studio. Laura vind het belangrijk om mensen na een les naar huis te sturen met het gevoel dat ze echt hebben bewogen. “In mijn les zal je meer zweten dan je door hebt”.

Dankzij de brede opleiding waar Laura aan deelneemt zullen haar lessen net als haar interesses breed variëren. “Ik zal in mijn lessen altijd benoemen waar een pas vandaan komt. Zo krijgen dansers een goed besef van de oorsprongen van verschillende danspassen.

.

VAKANTIES EN FEESTDAGEN 2022-2023

De zomerstop is in de maanden juli en augustus. Overige vakanties 

vallen samen met de schoolvakanties van Regio Noord

 

Seizoen 2021-2022 start weer op maandag 5 september 2022

 

Op onderstaande data is de dansschool gesloten:

 

Herfstvakantie maandag 17 oktober t/m zondag 23 oktober 2022

 

Kerstvakantie zondag 25 december 2022 t/m zondag 8 januari 2023

 

Voorjaarsvakantie maandag 27 februari t/m zondag 5 maart 2023

 

2e Paasdag maandag 10 april 2023

 

Koningsdag donderdag 27 april 2023

 

Meivakantie maandag 1 mei t/m zondag 7 mei 2023

 

Hemelvaartsdag donderdag 18 mei 2023

 

2e Pinksterdag maandag 29 mei 2023

 

Einde seizoen zondag 2 juli 2023