Musical

Vanaf 7 jaar

Docente Roswitha Commandeur

 

Je wilt zingen, dansen en acteren! Gewoon omdat je het heel leuk vindt of omdat je er misschien later ooit je beroep van wilt maken. Je hoeft het nog niet te kunnen want alles leer je in deze les!

Presentatie, inleving en overbrengen van de woorden van het lied is voor een zanger of zangeres heel belangrijk. Daarom is het fijn dat docente Roswitha ook acteer/drama elementen in haar lessen kan verwerken. Maar ook als je geen zanger(es) wilt worden is het prettig als je met zelfvertrouwen voor een groep durft te staan, denk aan een spreekbeurt of presentatie in het latere leven.

In de les ga je ontdekken wat je allemaal met je stem kunt doen op het gebied van melodie, stemgeluid, uitstraling, stem- en microfoontechniek en tekstbeleving.. Het repertoire is zeer gevarieerd: musical nummers, recente top 40 muziek, evergreens, ballads en dancesongs. Er wordt zowel Nederlandstalig als in het Engels gezongen. 

De lessen bieden een goede basis voor zangoptredens en een spetterende performance, daarnaast wordt hiermee het zelfvertrouwen van de kinderen enorm vergroot.