MDS Dance Camp – Definitieve data & aanmelding

Naar aanleiding van onze vorige mail hebben veel leerlingen en ouders interesse getoond in het danskamp. Heel leuk om te zien dat jullie zo enthousiast zijn! Dankzij het inventarisatie formulier hebben wij een definitieve week kunnen kiezen: Week 35, van maandag 26 t/m vrijdag 30 augustus.

Graag vragen wij IEDEREEN om zich officieel aan te melden, ook als je het vorige formulier al hebt ingevuld!

Algemene planning

09:00-10:00 Les 1 Anne/Benjamin
10:00-11:00 Les 2 Anne/Benjamin

11:00-11:30 Mini pauze
– Zelf tussendoortje meenemen

11:30-12:30 Gastles/Eigen dans maken
12:30-13:30 Gastles/Eigen dans maken

13:30-14:30 Lunchpauze
– Door ons verzorgd

14:30-17:00 Middagactiviteit
– Eindtijd kan verschillen per dag en ligt aan de activiteit

Elke ochtend krijgen de leerlingen les van Anne en Benjamin. Anne geeft verdiepende Modern/Jazz lessen, terwijl Benjamin een mix van Hiphop en Breakdance geeft – een perfecte combinatie voor de all-round danser. Daarnaast komt er elke dag een gastdocent om de deelnemers kennis te laten maken met nieuwe dansstijlen. Tot slot werken de leerlingen in kleine groepjes aan een eigen dans, die ze aan het einde van de week mogen presenteren aan familie en vrienden tijdens de bonte avond!

Wij verzorgen elke dag het middageten en houden natuurlijk rekening met dieetwensen. Na de lunch staat er een leuke activiteit op het programma, waar je iedere dag weer naar uit kunt kijken!

Op vrijdagavond is de bonte avond. We gaan met z’n allen samen avondeten en daarna de zelfgemaakte dansen aan elkaar laten zien. Familie en vrienden zijn welkom. We maken er een mooie avond van om deze geweldige week samen af te sluiten.

Aanmelding

Via de onderstaande button kun je definitief inschrijven voor het danskamp. Graag vragen wij iedereen om zich officieel aan te melden, ook als je het vorige formulier al hebt ingevuld.

De prijs voor deelname aan het danskamp bedraagt €200 euro. Deze prijs omvat vier danslessen per dag, een dagelijkse activiteit, lunch voor elke deelnemer, en op de laatste dag wordt ook het avondeten verzorgd. Verdere informatie over betaling volgt later.

Zorg dat je je snel aanmeldt, want vol is vol!