Start seizoen 21-22

Vanaf maandag 30 augustus 2021 beginnen alle reguliere lessen weer.

Een nieuw seizoen met nieuwe lessen én een Theater Show waar alle leerlingen aan mee mogen doen. We zijn nog in onderhandeling met twee theaters en de datum ligt daarom nog niet helemaal vast, maar onze show zal half juni of begin juli plaatsvinden. Jullie horen het snel!

Lessen voor beginners

Als je weinig of geen danservaring hebt is het instromen in de bestaande ervaren groepen best lastig. Dit seizoen komen we daarom met onderstaande lessen voor de echte beginner. Alles wordt rustig uitgelegd maar we houden zeker de vaart erin. Dansplezier voor elke leeftijd!

  • Op maandag gaat Coco starten met een beginners hiphop les voor tieners.
  • Volwassenen (18–99 jarigen) kunnen op dinsdag o.l.v. Benjamin de hiphop eigen maken.
  • Senioren van 65 jaar of ouder (jonger mag ook) zijn van harte welkom in de Silver Swans balletles op vrijdagochtend. Misschien altijd al balletlessen willen volgen, maar het is er nooit van gekomen. Je kunt alsnog starten met de Silver Swans lessen van de Royal Academy of Dance. Marjolein heeft in de vakantie haar bevoegdheid gehaald en kan niet wachten om met de Silver Swans aan de slag te gaan.

Privé zangles

Al vele jaren worden er in onze studio musical lessen gegeven. Zingen, dansen en acteren in één les.  Wil je nu alleen toeleggen op zang, dan is dat dit seizoen ook mogelijk. Op maandag geeft Coco en op dinsdag geeft Roswitha privé zanglessen.

 

Alle docenten hebben weer enorm veel zin om te beginnen met de lessen en kijken ernaar uit om iedereen weer terug te zien in onze studio.

Graag tot snel in onze danslessen!