Zomerrooster – Informatie & aanmelding

Vanaf dinsdag 9 juli t/m donderdag 29 augustus zijn er wekelijks lessen te volgen voor onze oudere tieners en volwassenen.

Tijdens de zomerlessen kun je altijd gemakkelijk instappen. We begrijpen dat veel mensen hier en daar lessen zullen missen vanwege vakantie. Geen probleem, kom vooral lekker dansen wanneer je kunt!

De lessen op maandag en dinsdag worden gegeven door Coco. Op maandag geeft zij les in de stijl Commercial, een energieke en veelzijdige dansstijl die elementen uit hiphop, jazz, en pop combineert. Op dinsdag geeft Coco Hiphop les. 

Op donderdag zullen er ook lessen zijn van één of meerdere gastdocenten. Dit kan zijn in de stijl Hiphop, of iets vergelijkbaars. Voor nu blijft dit nog een verrassing. Jullie krijgen snel te horen wie deze lessen gaan geven.

Rooster

Maandag – Coco
18:30-19:30 Commercial Beginner/Intermediate
19:30-20:30 Commercial Intermediate/Advanced

Dinsdag – Coco
18:30-19:30 Hiphop Beginner
19:30-20:30 Hiphop Intermediate

Donderdag – Jazmyn
18:30-19:30 Afro/Dancehall Intermediate
19:30-20:30 Afro/Dancehall Beginner

Elke week drie dagen met verschillende dansstijlen. Bij interesse adviseren wij om vooral een les te proberen. Laat je niet te veel beïnvloeden door de aanduiding van de niveau’s en vraag ons bij twijfel om advies voor welke les het beste bij jou past.

Aanmelding

Aanmelding voor het zomerrooster gaat via de aanschaf van een 10-rittenkaart, 5-rittenkaart of een enkele les. Dit kun je eenvoudig doen via ons lesrooster op de website. Klik op de eerste les die je wilt volgen en volg de stappen om jouw gewenste product aan te schaffen.

Na aanschaf van een strippenkaart kun je jezelf gemakkelijk aanmelden voor jouw gewenste lessen via de Bueno Student app. Deze app kun je gratis downloaden via de Apple store of de Google play store.

Bij aanmelding via het lesrooster kies je jouw gewenste les en klik je op de knop ‘klik hier om je aan/af te melden’. Vervolgens kun je onderaan kiezen voor een enkele les ticket kopen, een strippenkaart kopen, of je aanmelden met een actief product (een 10 of 5 lessenkaart).

De 10- en 5-rittenkaarten zijn na aankoop 5 maanden geldig. Ze kunnen ook gebruikt worden om lessen te volgen buiten het zomerrooster om, tijdens het reguliere rooster.